Her zeytinyağımızın kimyasal ve duyusal analizleri yapılır. Sadece ağaçlardan ve elle toplanan zeytinler, sıkım öncesi kaliteye göre de ayrıştırılır. Maksimum fayda için zeytinler ,en geç 24 saat içinde sıkılır. Zeytinyağını şişelerken faydalarını korumak adına daha yoğun olan argon gazı kullanılır. Tüm zeytinyağları, soğuk zincir ile nakil edilir. Susuz malaksasyon yapılır.
Kahvaltılık ve aperatif olarak afiyetle tüketebilirsiniz.
Özel Ürünler
Her zeytinyağımızın kimyasal ve duyusal analizleri yapılır. Sadece ağaçlardan ve elle toplanan zeytinler, sıkım öncesi kaliteye göre de ayrıştırılır. Maksimum fayda için zeytinler ,en geç 24 saat içinde sıkılır. Zeytinyağını şişelerken faydalarını korumak adına daha yoğun olan argon gazı kullanılır. Tüm zeytinyağları, soğuk zincir ile nakil edilir. Susuz malaksasyon yapılır.